fbpx

Rödluvan

Dark Stories - Rödluvan

Rödluvan som du aldrig har sett den förut! En härlig kombination av humor och improvisation där varje föreställning blir unik.

Om föreställningen

En spännande föreställning där publiken får uppleva en annorlunda tolkning av den klassiska sagan. Berättande, improvisation och humor möts när publiken får bestämma. Galet, oväntat och roligt!

Dark Stories – Rödluvan är riktad till vuxna och ungdomar, men barn över 10 år med vuxna i sällskap är såklart också välkomna

I föreställningen får vi möta Rödluvan, Rödluvans mamma,  vargen och mormor.

Rödluvan

Sagans huvudkaraktär. Hon är tuff med en kaxig attityd. Hon kan också vara mesig och rädd för sin egen skugga. Ingenting är säkert när publiken får bestämma!

Rödluvans mamma

I de klassiska versionerna får hon  inte mycket utrymme. Här får vi möta rödluvans mamma och bekanta oss mer med henne än i någon barnbok!

Vargen

Den lömska vargen som lurar i skogen. Fast gör han verkligen det? Är det verkligen säkert att vargen är en han? Manuset är oskrivet och hur vargen spelas är olika i varje föreställning.

Mormor

Rödluvans mormor är den äldsta karaktären i sagan. Hon kanske har mer energi än de andra karaktärerna tillsammans? Kanske är hon mer ondskefull än vargen. Ingenting är säkert!

Målgrupp: 16+
Min. publik: 40 personer
Längd: 45-60 minuter
Scen: 5×3 meter
Ljud: Vid behov

Boka nu!

Rödluvan
Rödluvan
Rödluvan